Service & reparation

Service och reparation

Haverier är olyckligt och delar som slits är ofrånkomligt. Oavsett orsak är det avgörande att minimera tiden för produktionsstopp. Vi har många års erfarenhet av reparationer och renovering av havererade, gamla och utslitna transportskruvar. När det gäller service och teknisk support erbjuder vi alltid 24 timmars support oavsett fabrikat och snabb service vid oplanerade driftstopp. För er trygghet lagerför vi reservdelar och annat material för direkt leverans. Vi utför även förebyggande underhåll och det finns möjlighet att teckna serviceavtal.

Snabb service

Vi är väl bekanta med det mesta som kan inträffa. Vår erfarenhet och beredskap är en trygg försäkring på snabba och kostnadseffektiva åtgärder på alla typer av transportörer. När det gäller service och teknisk support erbjuder vi alltid 24 timmars support oavsett fabrikat och snabb service vid oplanerade driftstopp. För er trygghet lagerför vi reservdelar och annat material för direkt leverans.

Effektiva renoveringar

Vi på Wevik Maskin strävar alltid efter att hitta det mest kostnadseffektiva sättet att renovera er gamla utrustning. Ibland är det dock lönsammare att tillverka en ny skruv. Vi hjälper er då med, att från er gamla utrustning, skapa underlag för en ny transportskruv.

Vi utför renoveringar av transportskruvar nästan oavsett fabrikat eller material:

  • Reparation av skadad utrustning.
  • Byte av drivaxlar.
  • Byte eller renovering av skadade skruvblad.
  • Påsvetsning av hårdsvets på slitytor.
  • Tillverkning av nya delar som ni eller vi byter på plats.
  • Byte av lager samt drivenheter

 

För mera information om service, renoveringar och reservdelar, kontakta:

Martin Brunnberg, telefon 070 555 19 28, martin.brunnberg@wevikmaskin.com

 

Åk till toppen